BEST DRIVE BRAȘOV

TEL: 0756-036-405

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Categoria B+E

Școală de șoferi Brașov

 

Pentru multi oameni permisul de conducere este un document care aduce un plus de flexibilitate in deplasare. Pentru altii insa, este un instrument essential in parcursul profesional. Meseria de sofer este din ce in ce mai cautata iar autovehiculele de dimensiuni mari, autobuzele sau vehiculele care trag dupa ele remorci impun conditii speciale si un permis de conducere special.

Unul dintre cele mai cautate permise de conducere pentru profesionisti este permisul categoria B+E pe care il poti obtine la scoala de soferi Brasof – Best Drive.

Ce este permisul de conducere pentru categoria B+E?

Este un permis auto care iti permite sa conduci ansambluri de vehicule cu o masa autorizata de peste 4250 de kg. Mai exact, posesorii unui permis de conducere B+E pot conduce un autovehicul categoria B si o remorca/semiremorca cu masa maxima autorizata de pana la 3500 kg, fara a exista vreo limita a masei totale.

Capacitatea de a conduce un astfel de ansamblu de vehicule iti poate deschiede o multime de oportunitati in cariera:

 • Gasesti multe locuri de munca in domeniu;
 • Poti cauta un loc de munca foarte bine platit;
 • Ai optiunea de a incepe propriul business.

Permisul auto categoria B+E la scoala de soferi Best Drive Brașov

Daca vrei sa urmezi cursurile scolii de soferi pentru a obtine permisul de conducere categoria B+E, scoala de soferi Best Drive Brasov iti ofera un pachet educational complet, cu sanse foarte mari de succes.

Cu un grad de promovabilitate de peste 90%, un autovehicul Hyunday si o remorca Stema foarte fiabile si usor de condus si instructori bine pregatiti, scoala de soferi Brasov – Best Drive este orientata catre succes.

Intrebari si raspunsuri despre permisul auto B+E

 1. La ce varsta poate fi obținut? Varsta minima pentru soferii categoriei B+E este de 18 ani. Este ideal ca examenul pentru aceasta categorie sa fie sustinut simultan cu examenul pentru categoria B.
 2. Care este programa scolara? In general, cursurile dureaza aproximativ 2 saptamani, timp in care elevul trebuie sa treaca prin 10 ore de teorie si 10 ore de pregatire practica. Fiecare ora dureaza 50 de minute, cu 10 minute pauza.
 3. Cat de greu este examenul auto categoria B+E? Examenul consta in doua probe: una teoretica si una practica. Proba teoretica necesita rezolvarea unui chestionar de 11 intrebari, fiind obligatorii 9 raspunsuri corecte iar proba practica necesita dovedirea unor abilitati practice cu remorca: cuplarea acesteia, decuplarea, mersul inapoi si mersul prin oras.

In conditiile in care transportul rutier este din ce in ce mai dezvoltat, nevoia unor soferi profesionisti care pot conduce vehicule cu o masa maxima autorizata mare este in continua crestere. Daca alegi cariera de sofer si faci scoala de soferi categoria B+E sansele de a pune bazele unei cariere de succes sunt foarte mari.

 


Înscrie-te acum online!

Completează formularul următor:

Chestionare auto moto gratuite

Categoriile A, B, BE

Date de Contact

 

⏰   Program secretariat:

 • Luni: 08:00-18:00
 • Marți: 8:00-18:00
 • Miercuri: 08:00-18:00
 • Joi: 08:00-18:00
 • Vineri: 08:00-16:00
 • Sâmbata: Închis
 • Duminică: Închis

Școala de șoferi Brașov Best Drive
Calea Făgărașului nr. 29 Complexul comercial Come&Go
Etajul 1, spațiul E 12, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23
Brasov, România 500053

Telefon: 0756-036-405
✉️ Contactează-ne pe mail