BEST DRIVE BRAȘOV

TEL: 0756-036-405

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Categoria C

Școală de șoferi Brașov

Categoria C cu camionul Volvo

 

Permisul de conducere categoria C reprezinta o oportunitate excelenta pentru cei care doresc sa-si dezvolte abilitatile de conducere, sa aiba noi oportunitati de cariera sau sa-si faciliteze munca in diverse domenii. Acesta permite conducerea vehiculelor cu o greutate de peste 3,5 tone (camioanele) si ofera o multime de avantaje.

Cum te ajuta un permis auto categoria C?

Un permis de conducere categoria C iti poate oferi numeroase avantaje:

• Acces la noi oportunitati de cariera: Posesia unui permis categoria C poate duce la o varietate de oportunitati profesionale. Exista o multime de companii care transporta diverse marfuri si obiecte pe cale rutiera, iar soferii de camion sunt printre cei mai solicitati profesionisti;

• Independenta in munca: Un permis categoria C iti permite sa lucrezi in diverse domenii, cum ar fi transportul de marfuri, logistica sau serviciile de curierat, fara a depinde de altii.

• Dezvoltarea abilitatilor de conducere: Permisul categoria C iti ofera posibilitatea de a-ti imbunatati abilitatile de conducere, precum manevrarea vehiculelor grele, condusul in conditii dificile sau gestionarea unui vehicul in spatiu limitat.

• Posibilitatea de a calatori: Daca iti place sa calatoresti, un permis auto categoria C iti poate deschide o multime de usi catre destinatii pe care vrei sa le vezi de multa vreme;

• Castig financiar atractiv: Nu in ultimul rand, permisul categoria C iti permite sa castigi un salariu mai mult decat decent.

Cum te poti inscrie la cursuri pentru permisul categoria C?

Daca vrei sa urmezi cursurile scolii de soferi Categoria C, la BestDrive poti gasi cei mai buni instructori si o multime de alte facilitati atractive: camioane perfecte din punct de vedere tehnic, preturi atractive si transparente, ajutor in tot ceea ce tine de birocratie.

Pentru a te inscrie la cursurile necesare obtinerii permisului de conducere categoria C, urmeaza pasii urmatori:

• Alege o scoala de soferi autorizata! Daca vrei o scoala de soferi categoria C in Brasov, te asteptam la BestDrive.

• Asigura-te ca respecti conditiile de inscriere! Pentru a te inscrie la cursuri, trebuie sa ai cel putin 18 de ani fara 3 luni, sa detii un permis de conducere categoria B si sa prezinti un certificat medical care atesta ca esti apt pentru conducerea vehiculelor din categoria C.

• Completeaza formularul de inscriere si achita taxa de curs! La BestDrive, taxa de scolarizare este transparenta, unica si include pregatirea teoretica, pregatirea practica si combustibilul pe care il vei consuma de-a lungul celor 6 saptamani de curs (minim 50 de ore de curs, impartite in ore de legislatie rutiera, legislatie specifica, conducere preventiva, prim ajutor, conducerea si intretinerea autovehiculelor).

Cum se desfasoara examenul si in ce consta?

Examenul pentru permisul de conducere categoria C se desfasoara in doua etape: examenul teoretic si examenul practic.

Examenul teoretic: Acesta consta intr-un test grila cu intrebari despre legislatia rutiera, reguli de circulatie, indicatoare de circulatie si elemente de mecanica si siguranta rutiera. Pentru a trece examenul teoretic, trebuie sa obtii un minim de 22 de raspunsuri corecte din 26 de intrebari. Scoala de soferi BestDrive iti ofera cursuri teoretice si materiale didactice care te vor ajuta sa te pregatesti pentru acest examen.

Examenul practic: Dupa ce ai trecut de examenul teoretic, vei putea sustine examenul practic. Acesta consta in probe de conducere pe drumurile publice si manevre specifice categoriei C, cum ar fi pregatirea si verificarea tehnica a autovehiculului, manevre privind siguranta in trafic, parcarea, mersul inapoi, oprirea si pornirea in panta sau schimbarea directiei de mers. Scoala de soferi Best Drive din Brasov iti va oferi ore de pregatire practica sub indrumarea unui instructor autorizat, pentru a te familiariza cu vehiculele din categoria C si a-ti dezvolta abilitatile necesare pentru a trece examenul

Ce masini poti conduce cu un astfel de permis?

Cu un permis de conducere categoria C, poti conduce autovehicule cu o greutate maxima autorizata de peste 3,5 tone si care pot transporta maxim 8 pasageri, in afara de conducatorul auto;

Ce meserii poti avea cu un astfel de permis?

Un permis de conducere categoria C iti poate deschide calea catre o varietate de meserii si oportunitati profesionale, printre care:

• Sofer de camion: Transportul de marfuri pe distante lungi sau scurte, livrarea de materiale sau echipamente la destinatii diverse.

• Distribuitor de marfuri: Livrarea de produse alimentare, materiale de constructii sau alte bunuri catre clienti sau magazine.

• Sofer de vehicule de interventie: Interventii in caz de accidente, dezastre naturale sau alte situatii de urgenta.

 


Înscrie-te acum online!

Completează formularul următor:

Chestionare auto moto gratuite

Categoriile A, B, BE

Date de Contact

 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-16:00
  • Marți: 10:00-18:00
  • Miercuri: 10:00-18:00
  • Joi: 10:00-18:00
  • Vineri: 08:00-14:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminică: Închis

Școala de șoferi Brașov Best Drive
Calea Făgărașului nr. 29 Complexul comercial Come&Go
Etajul 1, spațiul E 12, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23
Brasov, România 500053

Telefon: 0756-036-405
✉️ Contactează-ne pe mail