BEST DRIVE BRAȘOV

TEL: 0756-036-405

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Despre noi

Școală de șoferi Brașov

Suntem Best Drive Brasov si ne bazam pe o serie de valori pe care le consideram esentiale pentru o scoala de soferi din Romania:

 ➤ Suntem o echipa de instructori pasionati, seriosi si rabdatori;

 ➤ Ne place sa conducem;

 ➤ Punem mereu siguranta pe primul loc;

De-a lungul timpului am dezvoltat un parc auto modern, asigurandu-le elevilor nostri cele mai eficiente instrumente pentru a-si insusi toate informatiile de care au nevoie si pentru a se simti in deplina siguranta in spatele volanului.

Suntem cea mai eficienta scoala de soferi Brasov

Rezultatele noastre vorbesc de la sine. Suntem scoala de soferi cu cea mai mare promovabilitate din Brasov la categoria A si una dintre primele la categoria B. 95% dintre cei care aleg sa devina soferi pentru categoriile A si A2 promoveaza examenul din prima, iar procentul celor care doresc sa devina soferi pentru categoria B si promoveaza este de 75%.

Care sunt atuurile care ne recomanda?

Avantajele pe care le au elevii care studiaza in scoala noastra de soferi sunt urmatoarele:

 ➤ Au la dispozitie un parc auto modern;

 ➤ Pot beneficia de cursuri pentru toate categoriile auto: A, A2, A1, B, B+E, B96;

 ➤ Isi pot cimenta cunostintele privind regulile rutiere, benerficiind de toate informatiile de care au nevoie, inclusiv de cursuri online;

 ➤ Nu trebuie sa se preocupe de documentatie. Ne ocupam de absolut toata documentatia necesara pentru sustinerea examenului, ajutandu-ne elevii sa isi concentreze toata atentia asupra studiului;

 ➤ Invata nu doar sa conduca, ci si cum sa se comporte in trafic pentru a fi in deplina siguranta.

Elevii scolii de soferi Best Drive Brasov reusesc sa devina soferi cu un comportament exemplar in trafic, foarte atenti la detalii si foarte preocupati de siguranta fiecarui participant in trafic.Tocmai de aceea, toti cei care au trecut prin bancile scolii noastre au fost foarte multumiti.

 

Părerea cursanților noștri

"Am căutat mult până să găsesc o şcoală de soferi care să imi inspire încredere de la un capăt la altul. Nu regret alegerea făcută, este de departe o şcoală de şoferi unde calitatea contează mai mult decât cantitatea, cum ar fi şi normal.."

- Georgiana P. -

"4. Dacă ar fi să mai fac încă o dată şcoala, tot pe ei i-aş alege. Felicitări, ma declar impresionată foarte plăcut!"

- Adrian T. -

"M-am înscris aici pentru că aveam recomandări ok despre ei din mai multe părţi, nu prea am încredere de felul meu în reclame. După ce am luat examenul, sunt în postura de a-i recomanda la rândul meu, am fost mulţumit de tot."
- Angela I. -


Înscrie-te acum online prin intermediul formularului!

Intelegem ca nimeni altii dorinta de dinamism si mobilitate, incurajand-o prin tehnicile predate de specialistii nostri, care sa te ajute sa iti optimizezi timpul petrecut in trafic, indicii de consum si experienta in sine a condusului. Credem ca, dincolo de aspectele practice, la noi vei invata sa te bucuri cu adevarat ca esti la volan sau pe motocicleta, fructificand aceasta libertate la maxim, totul in deplina siguranta.

Suntem alegerea potrivita daca iti doresti o scoala de soferi unde lucrurile se intample repede si bine, cu profesionisti mereu gata sa raspunda nevoilor si intrebarilor tale. Vom fi mereu la dispozitia ta, pentru a te ajuta sa iti implinesti visul, pentru a-ti optimiza abilitatile si a-ti crea noi oportunitati de cariera. Pentru noi succesul tau este pretios, asa ca alegem sa facem totul pentru a ti-l garanta.

Pentru mai multe detalii despre Școala de Șoferi Brașov Best Drive te invităm la sediul din Brașov, de pe Calea Făgărașului, nr.29, în incinta Complexului COME&GO, la etajul 1, spațiul E12.

Suntem aici pentru tine pentru a te transforma într-un șofer profesionist, responsabil și precaut! Siguranța ta și a celorlalți participanți din trafic sunt prioritare pentru Școala de Șoferi Brașov – Best Drive.

Cateva rime…

Te-ai saturat de autobuz..

Parca n-ai mai vrea cu trenul..

Dimineata esti ursuz

Cand iti imparti oxigenul

Cu zeci de oameni grabiti,

La fel de ursuzi ca tine…

Oare ce-ai putea sa faci

Ca sa iti fie mai bine?

Stim noi! Scoala de soferi..

Si cat ai spune masina

Vei lasa de azi pe ieri

Dimineata de stres plina

Vii la Best Drive in Brasov

Si-ti promitem ca indata

Vei conduce fara stres..

Autobuz?…A fost odata


Chestionare auto moto gratuite

Categoriile A, B, BE

Date de Contact

 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-18:00
  • Marți: 8:00-18:00
  • Miercuri: 08:00-18:00
  • Joi: 08:00-18:00
  • Vineri: 08:00-16:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminică: Închis

Școala de șoferi Brașov Best Drive
Calea Făgărașului nr. 29 Complexul comercial Come&Go
Etajul 1, spațiul E 12, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23
Brasov, România 500053

Telefon: 0756-036-405
✉️ Contactează-ne pe mail